Meer resultaten voor design meubels leiden

design meubels leiden
De Klare Lijn Voor uw licht en interieur in historisch Leiden.
Winkel vol met Design Meubels Verlichting Woonaccessoires en tevens Interieuradvies.
klassieke meubelen
winkel Wow Duurzaam Design.
WOW duurzaam design staat voor vakmanschap duurzaamheid en originaliteit. De producten die je bij WOW kunt vinden zijn ontworpen door. jong talent en kleine labels voornamelijk uit Nederland en België en met oog voor mens en natuur. WOW zoekt naar unieke items ongewone dingen gebruikt recycled met liefde en vakmanschap gemaakt. Items die je doen glimlachen en wegdromen die je verwonderendie je wilt meenemen. WOW heeft geen webshop maar dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is moois naar jou op te sturen.
goedkope meubels amsterdam
Rietveld Design koopzondag 25 juni 2017 van 1200-1700.
Onze collectie bestaat uit o.a. meubelen zitmeubelen verlichting wanddecoratie van voornamenlijk nederlandse ontwerpers. Adres openingstijden vragen en/of bestellingen routebeschrijving. Rietveld Design is al meer dan 28 jaar een beeldbepalende en spraakmakende meubelzaak in Leiden op het gebied van wonen en inrichting. Altijd bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van sfeer en stijlvol wonen. Wij staan altijd voor u klaar om uw woonwensen in vervulling te laten gaan. Ook als bedrijf kunt U bij ons terecht we hebben reeds diverse projecten kunnen realiseren. Voorts beschikken wij over een eigen montage en bezorgservice. Kortom een alround bedrijf met louter enthousiaste en tevreden klanten. Graag tot ziens in onze winkel!
De Woerd Werelds wonen.
Welkom bij De Woerd. Welkom op de site van woon en decoratiewinkel de Woerd. De Woerd is een grote meubelwinkel van 1200 m in het centrum van Leiden met ruim 15 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in oosterse meubelen in verschillende stijlen van landelijk tot modern. Op onze nieuwe website staat onze uitgebreide collectie. Binnenkort zullen wij deze website uitbreiden tot webshop. Maar onze winkel is zeker een bezoek waard mede omdat deze is gelegen in een van de meest sfeervolle winkelstraten in het mooie historische centrum van Leiden. In de directe omgeving bevinden zich leuke speciaalzaakjes en natuurlijk de monumenten en grachten waar Leiden om bekend staat en het tot een aangename winkelstad maken.
Woonboulevard bij Leiden Amsterdam Den Haag Zoetermeer WOOON Leiderdorp.
Lous Stuijfzand exposeert vanaf 24 juni in het Woonadviescentrum Meubelplein nummer 11. Zij maakt bronzen objecten op basis van in de natuur aangetroffen elementen. Zij neemt jaarlijks als exposant deel aan Beelden en Leiden.
Hulshoff Design Centers.
Welkom bij Hulshoff Design Centers Service en kwaliteit sinds 1891. Als u gaat kijken voor een nieuw interieur laat u vooral uw emoties spreken. U wilt immers stoffen voelen zitten kleuren combineren en ook een deskundig advies. Hulshoff Design Centers biedt niet alleen een uitgebreide collectie van vele bekende merken maar ook eigen stylisten die u kunnen adviseren en inspireren zowel in een van onze centers maar uiteraard ook vrijblijvend bij u aan huis. Bekijk alle design meubels.
Home COLIJN Interieur Sinds 1977.
Passe Partout Samengesteld zoals u dat wilt. Verrassend anders en sfeervol. NIEUW Freistil Rolf Benz. Hoge Rijndijk hoek Verdamstraat 6 Leiden T 071 514 24 21 info@colijninterieur.nl Colijn interieur is al sinds 1977 een familiebedrijf met een 2500 m grote showroom waar we voor elke interieurwens wat passends hebben.
Welkom Bentveld Interieur.
Bentveld Interieur al meer dan 50 jaar een begrip in regio Leiden op het gebied van moderne interieurarchitectuur. Bentveld Interieur al meer dan 50 jaar een begrip in regio Leiden op het gebied van moderne interieurarchitectuur. tel 071-513 46 71 info at bentveldinterieur.nl. Persoonlijk advies is al 50 jaar ons handelsmerk uw smaak en wensen staan bij ons centraal. Onze jarenlange expertise zetten wij graag voor u in!
Zirkzee Wonen Leiden Zirkzee woninginrichting meubelwinkel woonwinkel Leiden Voorschoten Leiderdorp Oegstgeest Zoeterwoude Valkenburg Rijnsburg Wassenaar Leidschendam Warmond Voorhout Sassenheim Den Haag Zoetermeer Zirkzee.
Bij dé beddenspecialist in Leiden. Bij dé Leolux Design specialist in Leiden. Bij uw regiodealer Hülsta Wonen en Slapen. Bij uw Luxaflex Gallery dealer in Leiden de grootste collectie Luxaflex van de regio! Bij Zirkzee Wonen Slapen en Projectstoffering in Leiden ruim 3800m2 woonplezier! Een greep uit onze merken. Bij onze bezoeken aan diverse beurzen in binnen en buitenland proeven wij alvast de sfeer voor de komende seizoenen. In onze showroom van bijna 4000m2 kunt u OOK alle nieuwste trends vinden op het gebied van woninginrichting.

Contacteer ons